Schoolpand Boutique

Gepubliceerd op 28 november 2023 om 12:51

Schoolpand Boutique

Als jong meisje kon ik al niet genoeg krijgen van fashion, sieraden en accessoires. Samen met een vriendin of juist alleen bezocht ik wel 3x per maand de stad Groningen om te kijken wat de winkels te bieden hadden. Ik kwam nooit met lege handen thuis. Ik kocht vaak sieraden en tassen met luxe uitstraling en veel bling bling. Of het altijd de juiste keuze was? Of ik het altijd zal dragen of gebruiken ? Nee dat niet. Maar ik had het & ik beleefde dat " gelukkige " gevoel die je krijgt als jij jezelf trakteert op een cadeautje. Vaak in de avonduren sloeg mijn creatieviteit op hol.

Ik dacht aan een fysieke winkel, een kleding winkel, een winkel met sieraden.  ja, alles kwam voorbij & alles vond ik leuk. Binnen een uur had ik een logo, een naam & een halve webshop in elkaar. Ik werd enthousaist en begon vrij snel ook sociale media account aan te maken om mensen te bereiken. Na een maand vol enthousiasme dacht ik bij mij zelf, is het allemaal wel haalbaar ? Zou ik het bereiken wat ik graag wil bereiken? Ik werk natuurlijk als verpleegkundige in de ouderenzorg, heb een eigen bedrijf in de fotografie, volgde een opleiding en nu starte ik een nieuwe bedrijf op. Soms waren er dagen dat het te druk was, ik probeerde alle ballen hoog te houden en elke dag mij te geven voor 100%, maar dat houdt niemand vol.

Maar als ik nu terug kijk en kan zeggen dat ik 1.5 jaar trotse eigenaar ben van Schoolpand Boutique, dan was het dat allemaal waard. 

 

De positieve en leuke reacties. Elke bestelling die ik mag ontvangen. Jullie weten niet half hoe blij je daar een ondernemer mee kan maken. 

Ik vind het belangrijk dat het aanbod betaalbaar is voor elke doelgroep, dat het van kwaliteit is & vooral dat mensen het met plezier dragen. 

Waarom de naam Schoolpand Boutique ?

Bij het starten van een bedrijf heb je een naam nodig. Ik vond het belangrijk dat de naam origineel en persoonlijk was. Geen woorden zoals Jewellery, By Us, My  etc erin verwerkt. Ik wou graag een naam die bijzonder was, waarvan mensen denk " huh" wat een bijzondere naam. Zo gezegd zo gedaan.  In feb 2021 kregen wij de sleutels van onze woning in het dorpje Bierum, nabij Delfzijl. De woning is gelegen aan de straat Schoolpad & het is een voormalig schoolgebouw. ( Schoolpand ). Omdat ik in het begin nog niet duidelijk voor mijzelf had wat ik wou gaan aanbieden op de webshop, heb ik de naam Boutique eraan vast gedaan. Boutique betekend een kleine winkel die zich specialiseert in een aantal items. Zoals kleding & sieraden.  Zo is de naam Schoolpand Boutique ontstaan. 


Reactie plaatsen

Reacties

Joƫlla
7 maanden geleden

Heyy, ik ben super trots op jou hoe jij dit allemaal heb inelkaar hebt geflanst, en hoe je aan al die leuke dingen komt. Ga zo door!!