Stainless steel sieraden

Wat zijn de voordelen van stainless steel sieraden?

De sieraden van Schoolpand  Boutique zijn allemaal van stainless steel materiaal, oftewel: roestvrij staal. Tenzij anders vermeld.

Het allerbelangrijkste argument voor een sieraad van stainless steel is dat jij er gegarandeerd lang plezier van hebt.

Maarwat zijn dan precies de voordelen van stainless steel sieraden? Wij leggen het je graag uit. 

 

Sieraden van stainless steel zijn de fijnste sieraden want:

- Long-lasting

- Hypoallergeen (Allergeenvrij)

- Makkelijk in onderhoud

- 100% recyclebaar

Van stainless steel sieraden heb je jarenlang plezier.

 

Waarom heb je jarenlang plezier van stainless steel?

Waterproof 

Wat vaak gebeurt bij sieraden van ander materiaal is dat het verkleurt. Stainless steel verkleurt niet.

Je stainless steel sieraad laat dus geen zwarte, bruine of groene vlekken achter, ook niet na het douchen of zwemmen of zweten.

Hypoallergeen

Stainless steel is allergeenvrij. Ben jij allergisch voor nikkel of zilver? Dan zijn sieraden van stainless steel de juiste keuze om te dragen.

Makkelijk in onderhoud

Stainless steel is een heel hard materiaal. Zelfs met een plating eroverheen bijvoorbeeld goldplating, blijft het materiaal sterk aangehecht, met als gevolg dat er geen water tussen de plating en het stainless steel kan komen. Dit is ook één van de redenen dat stainless steel sieraden weinig verzorging nodig hebben.

100% recyclebaar

 

 

Wat is stainless steel?

Stainless steel wordt ook wel roestvrijstaal genoemd en is een zeer harde materiaal soort. Daarnaast is het materiaal 100% recyclebaar, allergeenvrij en gemakkelijk in onderhoud.

Kan ik douchen met stainless steel sieraden?

Je sieraad kan tegen een stootje en ook tegen water. Wil jij precies weten waar jouw sieraad tegen bestendig is? In onze blogpost over de verzorging van je sieraad leggen we je dit precies uit.

Verkleurt mijn sieraad snel?

Jouw stainless steel armband, of één van onze andere producten gaan ontzettend lang mee en zal niet snel verkleuren. Met de juiste verzorging heb jij jaren lang plezier hebben van je sieraad.

 

Met jouw stainless steel sieraad sla jij twee vliegen in één klap. Want naast alle bovengenoemde feiten hebben de sieraden een betaalbare prijs. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.